BASTUTUNNA

Bastutunnor som passar för bad utomhus likväl som inomhus.

Här hittar du bastutunnor, basturum och bastustugor till trädgården eller badrummet för att nämna bara ett par exempel på platser som går att placera en bastutunna. Placera det där du vill! Bastutunnor eller "badtunna" som de även kallas har varit populära under många år och fungerar ofta som en utmärkt samlingsplats för hela familjen. Välkommen till Bastukompaniet!

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Bastutunna byggsats

Bastutunnor är uppskattade utetunnor som håller hög temperatur året om. Dem passar vuxna som små och fungerar ofta som en samlingspunkt för familj och vänner. På bastukompaniet har bastutunnorna alltid haft en självklar plats i vårt sortiment. Det är inte alla som uppskattar de varma ångorna i basturum eller bastustugor, då brukar bastutunnor vara ett bra alternativ då vattnet ofta betraktas som behagligare. I vårt produktutbud finns kompletta byggsatser för att själv kunna bygga ihop sin bastutunna men även vattentankar utav mycket hög kvalité.

Pris bastutunna

Priset för bastutunnor skiljer sig rätt rejält oftast beroende på vilka material och träverk som man vill ha. Vill du ha en bastutunna som är möjlig att ha inomhus har vi särskilda träsorter som passar för detta medan bastutunnor som ska stå utomhus kräver andra träslag.  

Bastutunna med byggsats

  Känner man sig inte manad själv att montera ihop bastun på grund av att det känns meckigt och för avancerat så kan man vara lugn. Många utav alternativen vi lyfter fram här finns möjlighet att få levererade samt hjälp med monteringen. Däremot så kan vi nästintill garantera att även för den semi-vana hantverkaren så kommer det gå smärtfritt att montera bastutunnan själv. De flesta bastutunnor levereras i byggsats och det enda som behövs för att montera ihop bastutunnor i byggsats är skruvdragare, hammare och vattenpass.  

Pris för bastutunna

  Skillnaden i pris för en bastutunna varierar till stor del beroende på hur mycket du förväntar dig få hjälp med vad gäller montering och uppsättning, samt val av trämaterial. Det går att för jämförelsevis väldigt låg kostnad få en bastutunna samtidigt som kostnaden ökar om materialet behöver vara sådant som ska tåla utomhusklimat och kommer utstå starka vindar och snö m.m. När du budgetar inför ett bastuköp så bör du ha klart för dig vart bastutunnan kommer vara placerad, vilket betänkt trämaterial du vill ha samt om du själv kommer ansvara för att bygga ihop bastutunnan. Vi lyfter fram ett brett urval av bastuleverantörer som erbjuder konsultation inför likväl som efter dig bastuköp.  

Stående bastutunna

  Har du en dröm om att en dag har en bastutunna hemma och kunna njuta tillsammans med familj i vänner på kyliga vinterdagar liksom varma sommarkvällar men har hållit från att införskaffa en på grund av utrymme och brist på plats? Då är du inte ensam, som tur är finns det många olika alternativ på marknaden så tänkt på just detta och därför konstruerat en stående bastutunna. En stående bastutunna placeras smidigt ut på valfri plats i huset liksom utomhus och ger exakt samma mysiga känsla som andra varianter. Dem finns som vedeldade liksom elektriska bland våra produkter.  

Att bygga en bastutunna

  Känner man sig manad att själv bygga sin bastutunna så finns väldigt bra möjligheter för att göra det. I och med att de flesta bastutunnor som man beställer på nätet levereras i färdiga monteringssatser med väldokumenterade ritningar så är det för den händige enkelt att själv montera ihop sin bastutunna.  

Ritning på bastutunna

  Har du planer på att själv montera ihop din bastutunna men vet med dig att din naturliga intuition för snickeriet oftast behöver en hjälpande hand? Du kan vara lugn. De bastutunnor som lyfts upp på Bastukompaniet kommer samtliga med bastu ritningar som guidar dig steg för steg i ditt bygge.