BASTURUM

Basturum från ledande tillverkare och varumärken.

Här hittar du basturum från ledande bastutillverkare i Skandinavien. På Bastukompaniet har vi gjort det till vår uppgift att lyfta fram det bästa sortimentet inom basturum för bra priser och med kvalitet som riktilinjer. Hos oss finner du även ett brett sortiment utav bastustugor, bastutunnor och bastuaggregat.

Visar 1–12 av 70 resultat

Visar 1–12 av 70 resultat

Byggsats basturum

Bastukompaniet säkerställer att vi har det bredaste och bästa sortimentet på marknaden listat på vår hemsida. Oavsett du är ute efter en byggsats för att själv sätta ihop ditt basturum med enbart kompletta byggdelar för basturum från oss. Beroende på i vilket hörn du ska placera ditt basturum kommer du behöva säkerställa att måtten matchar med måtten på bastudelarna. På respektive produktsida för varje bastu så finns noga specificerade mått som du kan utgå ifrån. På bastukompaniet.se finner du även ett brett sortiment utav bastufönster och glaspartier som är vanligt att man inreder sitt basturum med. Vår rekommendation är alltid att man kontrollera sitt basturums mått för där man tänkt montera glaspartiet, för att säkerställa så att man inte köper fel storlek. Många utav basturummen på denna sida är även möjliga att ha dusch i.

Basturum utomhus

Har du tänkt placera ditt basturum inomhus eller utomhus? En inte alldeles självklar fråga som man bör ha klart för sig innan man införskaffar sitt basturum. Det finns ett antal parametrar som påverkas av huruvida du placerar ditt basturum utomhus. Priset är en sådan parameter, inomhusbasturum kan vara både dyrare och billigare än ett utomhus basturum. Men även material är något som tillverkare har i beaktning när dem tillverkar basturum för inomhus respektive utomhus bruk. Utomhus basturum är ofta byggda utav mer tåliga träverk, då dem ska klara slitningar under olika väderförhållanden. Medan inomhus basturum ofta är byggda utav material som man vet anpassar väl till en varmare temperatur. Har ni frågor angående vilket basturum som passar er, kontakta vår kundtjänst och beskriv vart ni kommer placera ert basturum och vad som är viktigt för er, så kommer vi hjälpa er finna ett bra basturum.

Byggsats för basturum

  Vad man kallade det enorma bastuundret förr står på sig till grunden samt beskrivs ha resulterat i en återuppståndelse åt den traditionella bastun. Nu för tiden innehar denna dessutom en maktkamp mot ångbastu kontra infraröd bastu. Emellanåt mixas diverse typer av basturum runt en samlad byggsats. Vilket öppnar upp för ett större urval. De flesta utav dem här basturummen har möjlighet att smidigt byggas ihop direkt vid en sommarstuga, i något lite bredare tvättrum alternativt t o m vid någon lite större klädkammare eller i någon annan del av huset! Genom att använda en byggsats e konstruktionen väldigt simpel. Vad du behöver göra är att anlita kvalificerad elektriker som installerar in elektriciteten.  

Basturum med Hörn

  Alla hus och stugor är utformade på olika sätt och med olika konstruktioner. Väggar kan vara neråtlutande, sneda, höga och liksom låga. Att kunna få plats med ett basturum med hörn kan tyckas vara en svår utmaning och det är lätt att tro att det inte går att finna något alternativ för basturum med hörn, men sanningen är att utbudet är större än man kan tro. Det finns otroligt många basturum som alla är konstrurade för att passa in i olika sorters byggnader och hem. Här lyfter vi fram små basturum som får plats i ditt badrum med sittplatser för 4-6 personer men även större hörnbastu med som till exempel passar bra in i hus med snedtak.  

Basturum med glas

  På Bastukompaniet.se lyfter vi fram många olika sorters basturum monterade tillsammans med partier av glas utav icke behandlad asp samt al utav olika dimensioner, alltifrån 1,40 m² mot 4,00 kvadratmeter. Basturummer med glas skickas med superenkla redan klara partier vilka är otroligt enkla när man ska montera ihop dessa tillsammans med bastulavar och bastubelysning. Bastun kommer inte med något golv men läggs enkelt med detsamma direkt vid det nuvarande golvpartiet. Många väljer att lägga över en klinkers för att det passar väldigt bra. Framsidan och bastudörrarna kommer konstruerade i tåliga glaspartier som är extremt mycket kraftigare jämfört med det vanliga maskinglaset. Resultatet av att montera dit ett glas till bastun blir ett större ljusinsläpp och en lyxig känsla.  

Färdiga Basturum

  Man kan välja en bastu som levereras monteringsfärdig, vilket inte enbart blir det enklaste samtidigt som smidigaste tillvägagångsättet för att uppfylla sitt bastuprojekt. Utöver detta kan det vara ett överlägset mest kloka och säkraste , man får en väldigt lysande bastu, vilken håller i många år. Ett färdigmonterat basturum kommer klara av hårda klimat. Allt ifrån svår uttorkning i hundra grader till rykande blöta dopp som har mycket hög fuktighet.  

Små Basturum

  Om du har lite plats hemma kan ett mindre basturum vara exakt det som passar in. Ett mindre basturum behöver inte byggas om i platsen där ytan är. Ett mindre basturum kommer att ställas problemfritt där det har möjlighet att stå, vilket är vartän man vill under hemmets tak. Tillika för det minsta utrymmet tillåts yta åt enorma ambitioner. Möjligtvis existerar de plats vid badrummet, ute stugan, vid ingången, sovrummet kanske till och med vid uppgången, vad som krävs är endast en påhittig idé samt något jordat ström uttag. Vid en mindre area tillåts man enormt behag i det lilla basturummets bekväma hetta tillsammans med behagligt lyse men inte att glömma - skön musik.