RYGGSTÖD

Bekvämlighet och komfort är icke att förkasta i en bastu, och bör således prioriteras i allra högsta grad. Ett nackstöd och ryggstöd i din bastu bidrar till att höja komforten i en bastu samtidigt som det bidrar till en ökad livslängd för bastun. Undvik onödiga försök till ersättare i form av kuddar och dylikt och satsa istället på ett riktigt ryggstöd som förhöjer din bastuupplevelse något ytterligare. Bastukompaniet.se erbjuder ett antal olika ryggstöd för din bastu, tillverkade i furu samt tillgängliga i storlekarna 1550 mm och 1950 mm.

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat

Ryggstöd till bastun

Lägg till ett ryggstöd till bastun i kork. I bastun vill vi kunna slappna av efter en lång arbetsdag eller varför inte en kylig dag i skidspåret. Oavsett av vilken anledning så har bastun länge varit en central plats för avkoppling och välmående. Genom att designa vår bastu med de bästa tillbehören och den mest praktiska bastuinredningen så skapar vi förutsättningar för att helt kunna slappna av. Med ryggstöd till bastun kan du avslappnat luta dig tillbaka och kännas träets värmande effekt.

Höjd på ryggstöd till bastu

Ryggstödets höjd och bredd är viktigt att ha i beaktning vid inköp av nytt ryggstöd till bastun. Framförallt för att få bästa möjliga stilkomfort. Tänk alltså på vilken höjd du behöver få plats med för att få bra stöd och lutning för ryggen, på samma sätt som man pratar om vikten av bekväma och agronomiska arbetsstolar på arbetsplatsen.