RÖKRÖR

Dags att införskaffa ett rökrör till bastun? Bastukompaniet lyfter fram ett brett sortiment utav skorstenar från några av de mest välrenommerade tillverkarna i branschen. I vårt sortiment finner du rökrör från tillverkare såsom Kota och Narvi. Vi har gjort det till vår uppgift att guida dig som konsument i djungel utav rökrör till bastu och du kan på denna sida hitta ett brett sortiment utav kvalitativa rökrör från prisklassen 449 kr — 5795 kr. Välkommen!

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Installera rökrör till bastu genom väggen

En bra tumregel att känna till innan man installerar rökrör genom väggen är att ifall man inte känner sig helt säger på hur röret ska monteras, kontakta din sotare. Dem kommer kunna hjälp dig montera bastu rökrör genom väggen till bastun. Bra material så som t ex ens vägg bör hålla ungefär en temperatur om 85 grader samtidigt som det går att åstadkomma oftast med hjälp av att exempelvis skorstenar vilka uppnår en yttre temperatur om ungefär 80 grader, separeras med ett ungefärligt avstånd om ca 10 cm ifrån antändligt virke. Det här innefattar också då man borrar via bjälklag och fasad. Ifall det inte finns någon möjlighet o använda luftspalt då behöver man oftast montera om en bit utav fasaden/bjälklaget genom att byta ut virket mot ett oantändligt samt isolerande sådant.

Schyssta villkor och Billiga priser på rökrör

Att kunna erbjuda dig som konsument och besökare ett brett urval av produkter från marknadens ledande byggvaruhus samt återförsäljare – till ett konkurrenskraftigt pris har sen start varit en filosofi vi hållit fast vid. Detta innefattar även våra billiga rökrör och skorstenar till bastun, Bastukompaniet.se har lyft fram ett brett sortiment av bastu rökrör till schyssta priser – för dig att ta del av!

Övergångar till Rökrör och Skorstenar

På den här sidan hittar du även ett bret utbud av övergångar till rökrör och skorstenar men dessa övergångar passar även till rökrör som ska användas till annat än just bastun. Konstruktionen på dessa är snarlik oavsett användningsområdet. Däremot är det viktigt att med övergångar som används till just bastustugor eller basturum att dem är anpassade för det påfrestningar som de i bastun utsätts för.

Isolerade rökrör och skorstensrör

Bastukompaniet.se har gått igenom sida efter sida på Google för att kunna lyfta fram det bästa utbudet av isolerade rökrör som erbjuds på marknaden. I vårt produktutbud hittar du ett brett urval av isolerade rökrör som passar mycket bra till olika sorters modulskorstenar och perfekt för att klara av den höga temperaturen i en bastu. Även skorstenslangar till vissa oisolerade skorstensrör (övergångsstosar) kan du läsa mer om på denna sida. Våra partners uppdaterar regelbundet sitt utbud av bastu rökrör och därför kan det hända att just när Du besöker sidan saknas vissa produkter, kontakta oss gärna då så guidar vi dig i rätt riktning.