BASTUPANEL

Här finner du bastupanel i asp vanlig asp, al och värmebehandlad asp till marknadens bästa priser. Bastupanelen är det första man ser när man kliver in i en bastu och är direkt avgörande för vilken känsla bastun inger. Därför har vi tagit lyft fram ett brett sortiment utav bastupanel i skivor, tillverkade i träslagen gran, ask, asp, al och furu.

Visar alla 7 resultat

Visar alla 7 resultat

Bäst priser på billig bastupanel!

Köp billig bastupanel och få en bred bild utav utbudet inom bastuinredning på nätet. På Bastukompaniet är våra ledord att lyfta fram ett så brett och prisvärt sortiment av bastuprodukter på nätet som möjligt, eftersom att bastupanel är ett billigt sätt att ge sin bastu ett lyft så har vi arbetat fram ett brett produktsortiment av snygg och billig bastupanel som du kan ta det av på den här sidan. När du köper bastupanel så vill du helst matcha denna mot resterande delar av bastun och därför är det med fördel som du använder samma träslag genomgående igenom hela bastun.

Bastupanel - Asp eller Gran?

Bastupanel i asp eller gran är två väldigt populära träslag som vanligtvis smälter samman alldeles utmärkt med resterande delen utav bastun. Bastupaneler utav asp och gran är två väldigt tåliga material och har blivit ett naturligt val när man inreder bastun just på grund av det klarar av de påfrestningar som blir i en bastu på ett bra sätt. Väljer man bastupanel i asp eller gran kan man vara säker på att man får inredning som håller sig i fint form under väldigt många år. Ett tips kan vara att efter en tid olja in träet i bastun så håller det sig ännu bättre

Värmebehandlad bastupanel i asp

Här kan du läsa mer om värmebehandlad bastupanel i asp och gran. Naturligtvis är det väldigt viktigt att det materialet man använder både för att bygga sin bastu men även för all inredning är väl anpassat för att klara av den höga temperaturen som är i en bastu, även bastupanelen är viktig av den är värmebehandlad.