BASTULIST

Lämna inte dina bastuhörn obebodda och utan omsorg. Varje kvadratcentimeter spelar roll i jakten att uppnå den optimala bastun. Hörn och tak är en del av de platser i din bastu där anslutande list kan behövas. Här finner du ett antal varianter på bastulister i storlekarna 14x31 cm och 15x18 cm, tillverkade i al och asp som passar bra in i bastumiljön. Bastukompaniet.se lyfter fram billiga bastulister som säljs online, välkommen!

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Bastulist med led

Listar med led belysning i basturum, bastustugor och bastutunnor. Led är som bekant ett enkelt och mycket snyggt sätt att tillföra något lite extra till i princip vilka ytor som helst. I kök och sovrum är det ett vanligt förekommande komplement men även i bastun passar det bra att använda led till bastulister.

Hörnlist utav asp

Asp är det absolut vanligast förekommande trä materialet i alla typer av basturum och stugor. Mycket på grund av dess naturligt tåliga material men också på grund av dess anpassningsbara funktion. Till exempel för hörnlister så används asp flitigt i bastun och eftersom att de flesta bastun tillverkas i asp så rekommenderar vi att använda asp även för bastulisterna, detta för att det smälter in väldigt bra med resten av bastun.