BASTUBELYSNING

BASTUBELYSNING

Går du i tankar att förhöja mysfaktorn i din bastu med LED bastubelysning? Då har du kommit helt rätt. Här hittar du belysning till din bastu som passar att ha på väggarna likväl som under lav och i taket. Bastubelysningen nedan passar bastustugor och basturum tillverkade i många olika slags material. Vanliga träsorter att kombinera bastubelysning är asp, al, ask, cederträ och gran. Oavsett om du behöver bastubelysning för att lysa upp ett vintermörkt basturum eller som en stämningshöjare, så har vi garanterat ett alternativ som passar din bastu. Välkommen till Bastukompaniet.se!

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Bastubelysning under lav

Belysning i bastun är något som på ett snyggt och enkelt sätt tillför en exklusiv touch till bastun. Det går att experimentera mycket med placeringen utav bastubelysningen för att tillbringa extra ljus till en viss del utav bastun. Ett vanligt och väldigt snyggt sätt att få till en strålkastareffekt är att placera bastubelysning under lav. De dioder och lampor du hittar i vårt sortiment funkar alldeles strålande för just detta.  

Bastubelysning med led list

Led belysning passar in i många inredningssammanhang men just i basturummet, bastustugan eller till om med monterad på bastutunnan ter det sig smälta in alldeles extra bra. Förslag på placeringar att fästa led belysning i bastun är under bastulavar, ryggstödet eller vid listen. Resultatet blir ett mysigt ljus under vinterns mörkaste perioder.  

Bastubelysning på väggen

Ljus och dioder är något som man bör experimentera sig fram med för att hitta den perfekta placeringen i sin bastu som lyser upp på bästa sätt. Bastubelysning på väggen är ett populärt ställe att fästa lampor för att tillbringa ett ljus utöver resterande delar utav rummet. Vi har listat ett brett urval utav bastulampor som är anpassade just för att fästas upp på väggarna, kontakta oss gärna för råd och tips om hur du smidigaste planerar din belysning.  

Bastubelysning i taket

Ytterligare ett populärt alternativ att fästa bastubelysning, vanligtvis led belysning, är i taket. Med all rätt i och med att genom att fästa belysning i taket av bastun så går det att experimentera med många olika effekter och fokus områden. Vill man till exempel att entrén ska vara extra upplyst så kan det vara en bra idé att fästa led slingor i taket för att undvika att ta upp onödigt mycket utrymme på väggar och andra delar av bastun.  

Bastubelysning med 12v

Den vanligaste effekten för bastubelysning är 12 volt och lamporna är anpassade efter att kunna klara av hög värme under längre intervall. Det är viktigt att man säkerställer att all belysning som läggs in i bastun är väl rustad för att klara av den höga värmen. Om inte så finns risk för att lampan lätt går sönder. Rådfråga butiken innan du inhandlar ny belysning så att du säkerställer att du får rätt kvalité.